Testimonials

“Astrid schrijft prettig leesbare teksten, is enthousiast en denkt volop mee. Ze maakt makkelijk contact en voelt goed de cultuur van een organisatie aan én wat de opdrachtgever wil. Ze is kortom een betrokken schrijfster, toegankelijk, flexibel en heeft leuke ideeën. ”
Trix Cloosterman
directeur Welzijn de Meierij
“Met respect voor drukke agenda’s weet Astrid op een prettige manier aanhoudend te zijn, waardoor ze haar opdracht goed uitvoert. Ze maakt bescheiden, maar effectief gebruik van de ruimte die er is. Het resultaat mag er zijn. Ze stelt vragen die ruimte geven om vanuit je eigen ervaring en visie te antwoorden. Goed ook dat zij verduidelijkende vragen weet te formuleren. Dat zorgt ervoor dat de weergave van wat gezegd is herkenbaar en to the point is en de essentie goed wordt verwoord.”
Daty Sprenger
WIJeindhoven
“Astrid is een goede verslaggever, maakt tempo als het kan, is direct en voegt dingen toe aan wat er al is. Door haar manier van schrijven weet ze zaken zo te verwoorden dat anderen ook geraakt worden. Ze werkt samen met vormgevers, die zorgen voor een aantrekkelijke lay-out waardoor het onderwerp goed over het voetlicht komt.”
Tom van Campen
Power op leeftijd

‘Voor verslagen en verhalen die raken’

“De samenwerking met Astrid verloopt plezierig. Dat geldt niet alleen voor opdrachtgevers, ook voor geïnterviewden. Ook zij ervaren haar als een prettig en deskundig persoon. Ze denkt mee over de insteek van een artikel, mogelijke gesprekspartners en leest zich goed in. Afgesproken deadlines komt ze altijd na, ook als deze soms wat krap zijn. Wanneer zaken anders lopen dan vooraf besproken, neemt ze hierover contact op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Uitbesteden vergt een goede briefing en bespreking, soms komt er dan toch niet uit wat je ervan verwacht. Met Astrid gaat dat echter prima, haar teksten zijn naar volle tevredenheid. Voor onderwerpen over stedenbouw en wijkvernieuwing zou ik haar zeker aanraden.”
Ton Elissen
gemeente Eindhoven
“Bij Astrid krijg je waar voor je geld door het soepele contact, snelheid, afspraken nakomen, juiste factuur, flexibiliteit en omgang met de geïnterviewden. Zij weet content toegankelijk te maken door er een human-interestdraai aan te geven.”
Yoka Louwman
gemeente Eindhoven